NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE

Izložba NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE
Gdje Meštrovićev paviljon,Dom hrvatskih likovnih umjetnika,Trg žrtava fašizma 16,Zagreb
Do kada se može pog
ledati 25.11.2017. do 20.3.2018 (OD PON. DO NED. – 9 DO 21H)

Zadovoljstvo nam je pre

dstaviti Vam multimedijsku izložbu u čast Nikole Tesle, jednog od najvećih svjetskih vizionara, pod nazivom NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE.

Izložba će biti postavljena u Meštrovićevom paviljonu u suradnji s Hrvatskim društvom likovnih umjetnika te će se ondje iznova susresti ova dva velikana znanosti i umjetnosti. Veliki će Meštrović ugostiti Teslu na spektaklu koji će zasigurno nositi titulu najvećeg znanstveno-umjetničkog događaja godine.

Interes za Nikolu Teslu nije potrebno posebno naglašavati, a smatramo da će ova izložba, ostvarena zajedničkom suradnjom partnera i sponzora te u vrhunskoj prezentaciji REAL GRUPE, biti produkcijska i umjetnička senzacija u regiji i svijetu.
Ovaj doživljajni, futuristički spektakl na tragu vizije Nikole Tesle predstavlja desetogodišnji autorski rad svjetski priznate i nagrađivane autorice Helene Bulaje Madunić, kao i grupe međunarodnih umjetnika koji djeluju na području sinergije znanosti i umjetnosti spajajući film, animaciju, video umjetnost i tehničke inovacije.

Izložba je otvorena svaki dan od 25.11.2017. do 20.3.2018.

Administrator

Leave a Comment

back to top